Jij komt er hier niet meer in! - Nieuwe module registreert ontzeggingen

Geschreven door:

Een belangrijke taak van een beveiliger of een winkelsurveillant is het letten op bezoekers die ongewenst gedrag vertonen. Overal kunnen mensen rondlopen die proberen iets mee te nemen zonder ervoor te betalen, vandalisme plegen, of ander ongewenst gedrag vertonen. Aan jou de belangrijke taak deze persoon de toegang tot de winkel of het gebied te ontzeggen. Maar hoe controleer je dat deze persoon niet terugkomt als jouw dienst erop zit?

Herken de shoplifter of overtreder
Een goede registratie is bij ontzeggingen erg belangrijk. Want als jouw dienst voorbij is, wil je niet dat jouw collega onbewust iemand toelaat wie de toegang is ontzegd, simpelweg omdat hij of zij de overtreder niet herkent.

Met de gloednieuwe module `Ontzeggingen` in Secusoft worden personen met toegangsontzegging of winkelverbod ondubbelzinnig geregistreerd, met naam, NAW-gegevens en foto. Ook heb je met Secusoft direct de tools in handen om de ingevulde ontzegging uit te printen en te overhandigen aan de overtreder.

Met deze module zijn alle ontzeggingen voor collega-beveiligers op hetzelfde object inzichtelijk, zodat ook zij kunnen zien om welk persoon of welke personen het gaat. De eigenaar van het object of de winkelmanager kan dit tevens inzien, via het eigen Secusoft klantenportaal. Maar dat is nog niet alles.

Kies voor ontzegging, waarschuwing of risico
De module `Ontzeggingen` in Secusoft kan ook worden gebruikt voor het registreren van risicosituaties. Je kunt bij elk item selecteren of het gaat om een daadwerkelijke ontzegging, een waarschuwing of een oproep tot alertheid bij signalering van een bepaald persoon. Zo is de beveiliger alvast extra waakzaam wanner een persoon binnenkomt, van wie het vermoeden bestaat dat deze al eens iets heeft gestolen.

Nieuwe functie toont opdrachtgever en collega's op dezelfde dienst personen met een toegangsontzegging

Bij deze functie in Secusoft, die je vindt in het menu via `Rapportages`, zet jij als beveiliger de overtreder in het systeem. Zo heeft jouw collegabeveiliger die een dienst gaat draaien op hetzelfde object, inzage in de `zwarte lijst`, ofwel de lijst met personen wie de toegang tot de winkel of het pand is ontzegd. Ingevuld worden naam, adres, geboortedatum en uiterlijke kenmerken van de ontzegde. Ook kan er een foto worden toegevoegd, zoals een stilstaand camerabeeld, wat in veel gevallen onmisbaar is bij het tijdig identificeren van een bepaald persoon.

Privacywetgeving volgens de AVG
Een van de redenen dat steeds meer beveiligingsbedrijven kiezen voor het gebruik van Secusoft, is omdat onze software zich streng conformeert aan de eisen zoals deze worden gesteld in de Algemene privacywet AVG. Sinds de invoering van deze privacywet in 2017 loopt Secusoft voorop als het gaat om de bescherming van jouw bedrijfsgegevens, klant- en personeelsgegevens. Binnen onze software wordt alle data verwerkt in de streng beveiligde en ISO-gecertificeerde omgeving van Secusoft.

Geef overtreders geen kans!
Houd overtreders buiten de deur en zorg ervoor dat de communicatie tussen jou en je collega's te allen tijde soepel verloopt met Secusoft. Ontdek de vele voordelen van onze software en maak gratis een proefaccount aan. Heb jij trouwens al gezien dat je Secusoft ook met terugwerkende kracht kunt gebruiken om alle handel en wandel met betrekking tot roosterwijzigingen en uitbetaling van verschuivingstoeslag aan te tonen?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.